Kül bulutu Türkiye'ye geldi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, İzlanda'daki volkanik kül bulutunun etkili olması nedeniyle, saat 15.00 itibariyle Çanakkale Boğazı ve Trakya üzerinde 4 saatlik uçuş yasağı getirdi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu i

Kül bulutu Türkiye'ye geldi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, İzlanda'daki volkanik kül bulutunun etkili olması nedeniyle, saat 15.00 itibariyle Çanakkale Boğazı ve Trakya üzerinde 4 saatlik uçuş yasağı getirdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İzlanda`daki volkanik aktivite yeniden Atina-Sofya-İstanbul FIR`larını etkilemeye başlamış olup, Çanakkale Boğazı ve Trakya üzerinde yerden 20.000 feet`e kadar olan sahada TSİ 15:00 itibariyle 4 saatlik bir zaman süresince uçuş yasağı getirilecektir. Ayrıca, Çanakkale Havaalanı iniş-kalkış trafiğine kapatılacaktır.”

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem