Küçük kızı koli bandıyla bağlayıp hırsızlık yaptıö

Bursa'da ikinci kattaki bir evin balkonundan içeriye giren kimliği belirsiz şahıs, içerideki küçük kızı koli bandı ile bağlayıp, dizüstü bilgisayar ve telefonu aldıktan sonra kayıplara karıştı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak't

Küçük kızı koli bandıyla bağlayıp hırsızlık yaptıö

Bursa'da ikinci kattaki bir evin balkonundan içeriye giren kimliği belirsiz şahıs, içerideki küçük kızı koli bandı ile bağlayıp, dizüstü bilgisayar ve telefonu aldıktan sonra kayıplara karıştı. 

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, anne Eylül D.'nin evden ayrılmasının ardından öğle saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi, ikinci kattaki evin balkonundan içeriye girdi. Bu sırada uyumakta olan 12 yaşındaki Kardelen D.'yi fark eden kimliği belirsiz kişi, küçük kıza yumruk atıp, koli bandıyla elleri, kolları, ayakları ve ağzını bağladı. Küçük kızdan para isteyen şüpheli kişi, içerideki cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı aldı.

"ASTIM HASTAYIM AĞZIMI BAĞLAMA"

Şüpheli kişi, kaçacağı sırada çırpınan kızın ağzını açtı. Kardelen K.'nın "Astım hastasıyım, ağzımı bağlama" demesi üzerine kimliği belirsiz kişi insafa geldi. Küçük kızdan ses çıkartmaması isteyen şüpheli kişi, hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak evden ayrıldı. Şoku atlattıktan sonra komşularından yardım isteyen Kardelen K., cep telefonu ile annesini aradı. Bir süre sonra eve gelen Eylül D., durumu polise bildirdi. Evin içerisinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, küçük kızın ifadesini aldı.

Olayla ilgili konuşan ailenin yakınlarından Ebru G., "Arkadaşımın haber vermesi üzerine eve geldim. Kardelen'in yüzüne bir yumruk atmış ve şişmiş. Daha sonra para istemiş. Kardelen'den olumsuz cevap alınca laptop ve cep telefonunu alarak evden ayrılmış" diye konuştu.

Polis, 20 yaşlarında 1.70 boylarındaki zanlıyı yakalayabilmek için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler