KTÜ'de uzaktan eğitim ne zaman başlayacak? Duyuru yapıldı

KTÜ Uzaktan Eğitim ile ilgili duyuru yaptı.

KTÜ'de uzaktan eğitim ne zaman başlayacak? Duyuru yapıldı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi uzaktan eğitim ile ilgili duyuru yaptı.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesi sonrasında okullar ve üniversiteler alınan karar gereği eğitime ara vermişti. Yapılan çalışmalarla eğitimin uzaktan eğitim sistemiyle devam etmesine karar verilmişti.

KTÜ, Uzaktan eğitim konusunda çalışmaların yürütüldüğünü ve eğitimin başlayacağı tarihin kısa bir süre içinde açıklanacağını duyurdu.

KTÜ’nün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı derslerinin uzaktan eğitim ile yürütülmesi kapsamında hazırlıklar üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda devam etmektedir. Eğitim takvimi de dahil olmak üzere süreç ile ilgili tüm bilgiler kısa bir süre içerisinde hem web sayfası ve hem de SMS sistemi üzerinden siz değerli öğrencilerimize duyurulacaktır. Bunun dışındaki bilgilere itibar edilmemesini önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz.”

KTÜ'de uzaktan eğitim ne zaman başlayacak? Duyuru yapıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem