Köşk'te köstebek mi var?

 Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını Müdürü ve AA Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Küçükyılmaz, "Köşk'te Köstebek" iddiasını içeren haberlerde şahsına yönelik tüm hususların gerçek dışı olduğunu bildirdi.  Küçükyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazete

Köşk'te köstebek mi var?

 Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını Müdürü ve AA Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Küçükyılmaz, "Köşk'te Köstebek" iddiasını içeren haberlerde şahsına yönelik tüm hususların gerçek dışı olduğunu bildirdi.  

Küçükyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetede "Köşk'te Köstebek" başlıklı bir haberin yer aldığını hatırlattı. 

"Şahsımı işaret ederek öne sürülen tüm hususlar baştan aşağı mesnetsiz, yalan ve kurguya dayalı bir karalama kampanyasından ibarettir" ifadesini kullanan Küçükyılmaz, bu habere dayanarak, sosyal medyada hakkında ortaya atılan tüm iftiraların da aynı sürecin parçası olduğunu belirtti. 

Küçükyılmaz, "karalama kampanyasına dahil olan taraflar hakkında, bugün itibarıyla hukuki süreç başlattığını" duyurdu. 

 

Haberde iddia edilen trol hesaplarla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını ifade eden Küçükyılmaz, şunları kaydetti:

"Ancak ironiktir ki şahsımı trol hesaplarla ilişki içindeymiş gibi gösterme gayreti, yine bazı malum trol hesaplar tarafından sosyal medyada gündeme getirilmiş, akabinde ulusal medyada bir gazete bu iftiraları gerçekmiş gibi haber yapmıştır.

Bu can sıkıcı ortamda şahsımı hedef alanların, aynı zamanda bir süredir Türkiye Cumhuriyeti ve milletimize karşı yürütülen kirli operasyonların maşaları olduğunu bilmek hafif de olsa bir teselli kaynağıdır. Onlara bakarak, aslında durduğumuz yerin sağlam olduğunu da teyit etmiş oluyoruz." 

-"Hizmete devam etmekteyim" 

"Cumhurbaşkanlığındaki görevinden uzaklaştırıldığı" yönündeki gerçek dışı iddianın, söz konusu yayınların ciddiyet seviyesini gösterdiğini belirten Küçükyılmaz, "Halen Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milletimize şerefimle hizmete devam etmekteyim" ifadesine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem