Korsanlar Teslim Oldu

Lefkoşa- İstanbul seferini yaparken Antal'ya ya indirilen Atlas Jet'e ait bir yolcu uçağını kaçıran hava korsanları teslim oldu.Edinilen bilgiye göre teslim olan 2 hava korsanının bir tanesinin  Reşat Özlü isminde birTürk Diğerinin ise Filistin uyruklu Mu

Korsanlar Teslim Oldu

Lefkoşa- İstanbul seferini yaparken Antal'ya ya indirilen Atlas Jet'e ait bir yolcu uçağını kaçıran hava korsanları teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre teslim olan 2 hava korsanının bir tanesinin  Reşat Özlü isminde birTürk Diğerinin ise Filistin uyruklu Muhammed Aziz Talip olduğu öğrenildi.

Kaçırılan uçakta bulunan yolcular ve uçak personeli şu anda Antalya havalimanı VİP salonunda bekletilmekte olup, kendilerine her türlü sağlık kontrolu ve psikolojik destek yapıldığı öğrenilirken, savcılığın yaptığı güvenlik sorgulamasından sonra, Atlas Jet'e ait özel bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanına gönderilecekleri belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem