Koronavirüse yakalanan Trabzonlu isimden iyi haber

Koronavirüse yakalanan İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Zeki Bayram iyi haberi verdi.

Koronavirüse yakalanan Trabzonlu isimden iyi haber

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi sürerken vaka sayıları her geçen gün artarken iyileşenlerin sayısı da artmaya devam ediyor.

Bir iyileşme hikayesi de İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Zeki Bayram’dan geldi.Koronavirüse yakalanan Bayram Yalova’da gördüğü tedavi sonrasında hastalığı yendiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

İlçe Başkanı Bayram mesajında “Dostlarım arkadaşlarım bacılarım kız kardeşlerim bütün DOSTLARIM ben Korana virus rahatsızlığı geçirdim Yalova Adakent hastanesinde yatıyorum pozitif çıktı Yaradan ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN iyim hastalığı yendik 12 gündür hastanedeyim sizlerden ricam kurallara uyun çok zor bir hastalık Allah kimseye yaşarmasın evde kalınki sağlık bulasınız beni arayan soran çok dostlarım oldu rahatsızlığım nedeniyle telefonlara bakamadım HEPİNİZE çok teşekkür ediyorum iyiki sizin gibi dost ve ARKADAŞLARIM varmış 'ben iyim sizlerede sağlıklı huzurlu günler diliyor herşeyin başı sağlık diyor hepinize selamlarımı bildiriyorum” ifadelerine yer verdi.

Koronavirüse yakalanan Beşikdüzü ilçe başkanından mesaj var
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem