Korona ayısı! Kendisini suçüstü yakalayan fotoğrafçıyı görünce...

Uludağ Milli Parkı, ayılara kaldı. Çöp konteynerlerini deviren ayılar yiyecek aradı.

Korona ayısı! Kendisini suçüstü yakalayan fotoğrafçıyı görünce...

Corona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden Uludağ Milli Parkı, ayılara kaldı. Çöp konteynerlerini deviren ayılar yiyecek aradı.

Türkiye’nin kış turizminin gözde mekanlarından biri olan Uludağ, doğal hayat normale döndü. Corona virüs önlemleri kapsamında zirvenin giriş ve çıkışları kapatılınca, ayılara da gün doğdu. Geçtiğimiz günlerde Sarıalan bölgesinde görülen ayılar, şimdi ise oteller bölgesindeki çöp konteynerlerinin yanlarında görüldü. Karınlarını doyurmak için arayış içinde olan ayıların, kendisini çekenlerden bile rahatsız olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Çam ormanları arasında binlerce yabani hayvana da ev sahipliği yapan Uludağ’da, doğal hayatın devam ettiğinin görülmesi de yetkilileri sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler