Kömürcü Soyadını Değiştirdi

ABD'nin New York kentindeki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan oyuncu Leyla Kömürcü (30), İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde basın toplantısı yaptı. 3 kilo 90 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyunda erkek bebek dünyaya getirdiğini söyleyen Kö

Kömürcü Soyadını Değiştirdi

ABD'nin New York kentindeki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan oyuncu Leyla Kömürcü (30), İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde basın toplantısı yaptı. 3 kilo 90 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyunda erkek bebek dünyaya getirdiğini söyleyen Kömürcü, Regaip Kandili'nde doğan çocuğuna "Allah'tan gelen iyilik, lütuf" anlamına geldiğini öğrendiği "Kayra" ismini verdiğini söyledi.

Soyadı değişti
Boynuna taktığı nazar boncuğunu andıran kolyesi ile kameralar karşısına çıkan Kömürcü, amcası ve çevreden gelen ağır hakaretler nedeniyle soyadını 'Bilginel' olarak değiştirdiğini belirterek, "Uzun yıllar aramızda süren bir gerginlik vardı. Ağır hakaretler de gelince o soyadının bebeğime layık olmadığını düşündüm" dedi.

Aleyhinde yazamayacaklar
Bazı kadın yazarların bebeği hakkında yazdıklarına ağlayarak isyan eden Kömürcü, "Bazı kadın yazarlar, 'Dokuz aylık faiz doldu, bugün de bankadan çekildi' diye yazmış. Bir bebek için böyle yazan kadının yüreğine yürek demiyorum. Bebeğimi inanılmaz güzel bir şekilde büyüteceğim. Bundan sonra çocuğum hakkında yazı yazamayacaklar. Tedbir kararı konuldu. Bir daha bebeğimle ilgili yazılırsa her türlü hukuki yollara başvuracağım" diye konuştu.

Sünnet ettirdi
Oğlunu bu sabah sünnet ettirdiğini söyleyen Kömürcü, nüfus cüzdanına baba isminin ne yazılacağı sorusuna ise, "Bilmiyorum. Mutlaka bir baba ismi bulacağız. Formalite bir isim olacak" şeklinde karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem