Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman? Heyacanla beklenen yeni bölüm tarihi!

Çok sevilen Show Tv'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisi 9 Haziran cuma günü sezon finali vermişti.Dizinin yeni sezonu başlıyor.Yeni bölümü ne zaman verilecek?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman? Heyacanla beklenen yeni bölüm tarihi!

Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu başlıyor.Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yeni sezon afişini paylaşan Kızılcık Şerbeti, Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç'un afişte olmaması nedeniyle seyircilerden tepki toplamıştı ancak Ceren Karakoç bu duruma bir açıklama yapmayarak sessiz kalmıştı.

fggff.jpgDizinin bomba gibi biten sezon finali 9 Haziran cuma günü seyirciyi ekrana kilitlemişti.

gfgfg.jpg

gjfgjfgj.jpg

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Doğa Fatih'ten boşanmak istediğini, kocasının ona ihanet ettiğini tüm ailenin gözü önünde söyledi. Doğuma günler kala stresi kaldıramayan Doğa, aniden doğuma gitti. Bu sırada Doğa'yı aramak için yola düşen Kıvılcım ve Ömer trafik kazası geçirdi.

bnbvnvb-001.jpg​​​​​​​

Peki ama Kızılcık Şerbeti yeni sezon hangi gün başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümü 15 Eyül (yarın) Cuma günü saat 20:00'da verilecek.

​​​​​​​ddd.jpg​​​​​​​

ghghgh.jpg​​​​​​​

​​​​​​​fffff.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem