Kızakla ambulansa taşındı

Köyü'nde yaşanan olayda KOAH hastası olan ve haftanın üç günü hastanede tedavi gören Abdullah Atış (60), bir metreyi bulan kar kalınlığı ve yolların kapalı oluşu dolayısı ile evinden ambulans ile alınamadı. Arazili ambulans, Çayeli İlçesi'ne 5 kilometre m

Kızakla ambulansa taşındı

Köyü'nde yaşanan olayda KOAH hastası olan ve haftanın üç günü hastanede tedavi gören Abdullah Atış (60), bir metreyi bulan kar kalınlığı ve yolların kapalı oluşu dolayısı ile evinden ambulans ile alınamadı. Arazili ambulans, Çayeli İlçesi'ne 5 kilometre mesafedeki köye 1.5 kilometre kadar yaklaşabildi. 1.5 kilometre yürüyerek hastaya ulaşan 112 ekipleri burada yanlarında taşıdıkları sedyeyi de kullanarak ilkel bir kızak oluşturup hastayı köylülerinde yardımı ile 1.5 km çekerek ambulansa ulaştırdı. 112 ekiplerinin ve köy sakinlerinin zorlu mücadelesi cep telefonu ile kaydedilerek köye ait internet sitesinde paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler