Kıskançlık Cinayetle Sonuçlandı

Ankara Yenimahalle'de, 15 yaşındaki bir genç, kendisini terk eden kızın yeni erkek arkadaşını meyve bıçağıyla öldürdü.Alınan bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi 3. Cadde'deki boş arsada bir gencin cesedini gören vatandaşlar durumu polise bildirdiler. Yapıla

Kıskançlık Cinayetle Sonuçlandı

Ankara Yenimahalle'de, 15 yaşındaki bir genç, kendisini terk eden kızın yeni erkek arkadaşını meyve bıçağıyla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi 3. Cadde'deki boş arsada bir gencin cesedini gören vatandaşlar durumu polise bildirdiler. Yapılan incelemede, gencin kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.
Üzerinden kimliğini gösterir herhangi bir belge çıkmayan gencin cesedinin fotoğrafları çekildi. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, yaklaşık 500 kişi ile görüşerek, öldürülen gencin 14 yaşındaki Ferhat Aydoğan olduğunu belirlediler. Daha sonra, Ferhat Aydoğan'ın bağlantılı olduğu kişiler araştırılmaya başlandı.

Soruşturmayı sürdüren polisler, bir görgü tanığına ulaştılar. Cinayet sırasında evinin balkonunda oturan bu kişinin, ''Akşam saatlerinde öldürülen genci bir başkasının kovaladığını, daha sonra yakalayarak bıçakladığını ve olay yerinden kaçtığını'' söylediği belirtildi.

Araştırma kapsamında, öldürülen gencin bir kız arkadaşı olduğu tespit edildi. Adı açıklanmayan kızın, daha önce 15 yaşındaki S.B. ile arkadaş olduğu öğrenildi. Bunun üzerine S.B'nin evinde yapılan aramada, çamaşır makinesindeki kanlı gömlek ile cinayette kullanılan meyve bıçağının benzerleri bulundu.

Gözaltına alınan ve cinayeti ''kıskançlık yüzünden'' işlediğini itiraf ettiği belirtilen S.B., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yetkililer, öldürülen Ferhat Aydoğan'ın ilkokuldan sonra eğitimine ara verdiğini, şüpheli S.B'nin ise liseyi terk ettikten sonra bir ekmek büfesinde çırak olarak çalışmaya başladığını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem