Kılıçdaroğlu çığ felaketi için ne dedi?

Çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çevrecilerle buluştuğu programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.Kılıçdaroğlu Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen ve 5 kişişinin hayatını kaybettiğ

Kılıçdaroğlu çığ felaketi için ne dedi?

Çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çevrecilerle buluştuğu programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen ve 5 kişişinin hayatını kaybettiği çığ felaketi ile ilgili sorulan bir soru üzerine "Soma’da 301 kişi hayatını kaybetti ne oldu, herkes ağladı. İşçileri o koşullarda çalıştırıyorlar. Eğer hukuk çalıştırılacaksa herkes için çalışmalı. Güçlüler için de çalışmalıdır. O koşullarda işçileri çalıştıranların adalete en azından hesap vermeleri gerekir. Çevreyi yok ederseniz doğal afetlere de zemin hazırlarsınız. Çevreyi özgür bırakmak lazım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem