KGK 65 üstü yaş basın emektarlarını unutmadı

Küresel Gazeteciler Konseyi yurdun 4 bir yanındaki 65 yaş üstü basın emekçilerini unutmadı.

KGK 65 üstü yaş basın emektarlarını unutmadı

Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) yurdun dört bir tarafındaki 65 yaş üstü basın emektarlarını unutmayarak kumanya yardımında bulundu.

SÜREKLİ İSTİŞARE EDİYORLLAR

Henüz bir yılını doldurmamasına rağmen kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlere imza atan Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.79 ildeki il temsilcileriyle video konferans sistemiyle toplantı gerçekleştirdiklerini belirten KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim “Şehirlerde korona virüsle mücadele hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Medya işletmeleri ile çalışanların durumu ve destek amacıyla neler yapılabileceği konusunu da istişare ettik.‬

YARDIMLAR ADRESLERİNE ULAŞTI KÜRESEL

Gazeteciler Konseyi (KGK) tarafından 65 yaş üstü gazetecilere ulaştırılmak üzere 1 Nisan 2020 tarihinde kargoya verilen gıda paketlerin de adreslerine ulaştığını belirten Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK DİM gönderilen gıda paketleri içerisinde, çay şeker, yağ, pirinç, bulgur ve benzeri temel gıda maddeleri yer aldığını ifade etti.. KGK ailesi içinde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten KGK Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Külekçi’de yaptığı açıklama da böylesine zor ve sıkıntılı süreçte dayanışma ve paylaşma adına atılan adımların çok kıymetli ve anlamlı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler