Kazılardan ne çıktı?

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “Ergenekon” soruşturması kapsamında Ankara ve Hatay'da kazı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Ankara Gölbaşı dışındaki yerlerde “Şu ana kadar bir şey çıkmadığını” söyledi.Atalay, Gazi Üniversitesi Sosyal Tesislerindek

Kazılardan ne çıktı?

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “Ergenekon” soruşturması kapsamında Ankara ve Hatay'da kazı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Ankara Gölbaşı dışındaki yerlerde “Şu ana kadar bir şey çıkmadığını” söyledi.

Atalay, Gazi Üniversitesi Sosyal Tesislerindeki “İdareciler Günü” töreni öncesinde, gazetecilerin “Ergenekon” soruşturması kapsamında yapılan kazı çalışmalarına ilişkin sorularını yanıtladı.

Tüm kazı çalışmalarının eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in evinde bulunan krokiden yola çıkılarak yürütüldüğünü anlatan Atalay, Hatay ve Ankara'daki kazı çalışmalarının sürdüğünü, Ankara Gölbaşı dışındaki yerlerde şu ana kadar bir şey çıkmadığını belirtti. Atalay,Ankara'da bir noktada daha arama yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem