Kazada 1'i bebek 5 kişi yandı

Kazanın ardından alev alan her iki otomobildeki 1'i 6 aylık bebek olmak üzere 5 kişi yanarak can verdi.İstanbul'dan Erzurum'a gitmek üzere yola çıkan Mürsel Kerti (60) yönetimindeki 07 BNU 24 plakalı otomobil ile E-88 kara yolunun Yozgat-Ankara arası Kuyu

Kazada 1'i bebek 5 kişi yandı

Kazanın ardından alev alan her iki otomobildeki 1'i 6 aylık bebek olmak üzere 5 kişi yanarak can verdi.

İstanbul'dan Erzurum'a gitmek üzere yola çıkan Mürsel Kerti (60) yönetimindeki 07 BNU 24 plakalı otomobil ile E-88 kara yolunun Yozgat-Ankara arası Kuyumcu köyü mevkinde, Yozgat'tan Yerköy ilçesine seyir halindeki, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 66 KD 084 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında iki otomobilde de yangın çıktı.

Kazada, 07 BNU 24 plakalı otomobilin sürücüsü Mürsel Kerti ile eşi Necla Kerti (50), gelini Kübra Kerti (21) ve torunu 6 aylık Elif Buse Kerti ile diğer otomobilin sürücüsü, yanarak tamamen tahrip olan araçlarda yaşamını

yitirdi. Elif Buse Kerti'nin cesedi, hurdaya dönen araçta daha sonra tespit edildi.

Polis, diğer sürücünün kimliğini belirleme çalışmalarını sürdürürken, acı haberi alan Kerti ailesinin Erzurum'da ikamet eden yakınlarının, cenazeleri Yozgat Devlet Hastanesi morgundan teslim almak üzere yola çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem