Kaza Yerinde Ceset Krizi

Kasımpaşa'da motosikletiyle kaza geçiren açık kimliği henüz saptanamayan genç hayatını kaybetti. Olay yerine gelen 112 Hızır Acil ambulansı görevlileri, savcının inceleyeceğini belirterek cesedi almadan ayrılmak istedi. Ancak çevredekiler gencin yaşadığın

Kaza Yerinde Ceset Krizi

Kasımpaşa'da motosikletiyle kaza geçiren açık kimliği henüz saptanamayan genç hayatını kaybetti. Olay yerine gelen 112 Hızır Acil ambulansı görevlileri, savcının inceleyeceğini belirterek cesedi almadan ayrılmak istedi. Ancak çevredekiler gencin yaşadığını öne sürüp ambulans görevlileriyle tartıştı.

Tepkiler üzerine cesedi ambulansa koyan görevliler olay yerinden ayrıldı. Telsizle durumu merkezlerine anlatan görevliler olay yerine polis talebinde bulundu, vatandaşların uzaklaşmasınıdan birkaç dakika sonra da kaza yerine tekrar döndü. Ceset alındığı yere bırakıldı, sağlık ekipleri mahalleden uzaklaştı.

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Tabya Toprak Sokak'ta meydana geldi. Adının Erdem olduğu sanılan sürücü, 34 VL 9121 plakalı motosikletiyle işyerine giderken kaza yaptı.

İşyerinin bulunduğu sokağa girerken kaza yaptığı belirtilen Erdem için olay yerine ambulans çağırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 112 Hızır Acil ambulansı ekipleri bir süre sonra olay yerine geldi. Yapılan kontrollerde kazazedenin öldüğü belirlendi.

Savcılık incelemesi için cesedi almadan olay yerinden ayrılmak isteyen ambulans görevlilerine vatandaşlar engel oldu. Kazazedenin yaşadığı öne süren vatandaşlar, ambulans görevlilerine hastaneye kaldırılması için baskı yaptı. Polis ekiplerinin de olay yerinde bulunmaması nedeniyle zor durumda kalan ambulans görevlileri kazazedeyi ambulansa bindirerek götürdü.

Ancak bu sırada 112 Acil Servis telsizlerinden anons yapan ambulans görevlileri kazazedeyi ölü olmasına rağmen vatandaşların zorlamasıyla aldıklarını bildirerek olay yerine polis ekiplerinin gelmesini istedi. Yaklaşık 15 dakika sonra polislerin gelmesiyle ambulans da olay yerine döndü.

Polis ekiplerinin eşliğinde Erdem adlı gencin cesedi sedyeyle ambulanstan indirildi. Ceset, az önce alındığı yere bırakıldı. Geç geldikleri gerekçesiyle polis ekipleriyle tartışan sağlık görevlileri daha sonra olay yerinden ayrıldı. Ceset ise polisin incelemesinin ardından gelen başka bir ambulansla morga götürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler