Kavgacı Çifte Kamu Cezası

Alınan bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Zeynel Ağvez (28) hakkında, eşi Çeşminaz Ağvez'i darbedip yaraladığı, Çeşminaz Ağvez (23) hakkında ise kayınvalidesi Gülüzar Ağvez'e şiddet uyguladığı için 26 Ekim 2005 tarihinde ''kasten yaralama'' s

Kavgacı Çifte Kamu Cezası

Alınan bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Zeynel Ağvez (28) hakkında, eşi Çeşminaz Ağvez'i darbedip yaraladığı, Çeşminaz Ağvez (23) hakkında ise kayınvalidesi Gülüzar Ağvez'e şiddet uyguladığı için 26 Ekim 2005 tarihinde ''kasten yaralama'' suçundan kamu davası açıldı.

Gebze 2. Sulh Ceza Mahkemesinde, açılan davanın 27 Mart 2007 tarihinde görülen son duruşmasında Mahkeme, eşini 'kasten yaralamak' suçundan Zeynel Ağvez'e 3 bin YTL para cezasının yanında 2 ay süre ile günde bir saat kamuda çalışma cezası, eşine ise kayınvalidesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 bin YTL para cezası ile 2 ay süre ile kamuda günde bir saat çalışma cezası verdi.

Zeynel Ağvez, kendisine verilen cezayı, fabrikadaki işinden çıktıktan sonra Gebze Spor Müdürlüğüne bağlı Gebze Spor Salonu'nda bakım ve temizlik hizmetlerinde günde bir saat çalışarak cezasını çekmeye başladı. Eşi Çeşminaz Ağvez ise olaydan sonra ailesinin yanına gittiği Erzincan'ın Refahiye ilçesinde çekmeye başladı.

Ağvez çiftinin cezası, Gebze ve Refahiye Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şubesi Müdürlüğündeki görevliler tarafından sürekli takip ediliyor. Çiftin cezası eylül 2007 sonunda sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem