Karda mahsur kalanlar kurtarıldı

Isparta AFAD Müdürü Muhammed Arabacı kuruma saat 05.10’da 112 çağrı merkezinden gelen ihbarla Isparta-Burdur dağ yolunda yoğun kar yağışı ile 8 vatandaşın mahsur kaldığını öğrendiklerini belirtti. Arabacı, "Aynı anda 2 arama ve kurtarma aracı ve 3 persone

Karda mahsur kalanlar kurtarıldı

Isparta AFAD Müdürü Muhammed Arabacı kuruma saat 05.10’da 112 çağrı merkezinden gelen ihbarla Isparta-Burdur dağ yolunda yoğun kar yağışı ile 8 vatandaşın mahsur kaldığını öğrendiklerini belirtti. Arabacı, "Aynı anda 2 arama ve kurtarma aracı ve 3 personel ile kurtarma ekipleri olay yerine hareket etti. Ekipler kurtarma aracı ile yolda mahsur kalan 32 AE 941 plakalı aracı kurtardı. Ayrıca Gelincik köyünden hasta nakil aracına 1 vatandaşın ulaşması sağlanırken, hasta nakil aracı da kurtarıldı" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler