Karadenizli Tülin'den şaşırtan itiraf

Aslen Artvinli olan ünlü oyuncu Tülin Özen'den şaşırtıcı itiraflar geldi.‘Avam ve fırlamayım!’ itirafından bulunan Tülin, Trabzon'a otostop çekerek geldiğini söyledi. Karadenizli oyuncunun ulusal bir gazeteye verdiği röportajda bizim dikkatimizi çeken kıs

Karadenizli Tülin'den şaşırtan itiraf
Aslen Artvinli olan ünlü oyuncu Tülin Özen'den şaşırtıcı itiraflar geldi.‘Avam ve fırlamayım!’ itirafından bulunan Tülin, Trabzon'a otostop çekerek geldiğini söyledi.
 
Karadenizli oyuncunun ulusal bir gazeteye verdiği röportajda bizim dikkatimizi çeken kısımdaki mevcut sorular ve cevaplar şöyle;
 
İçe kapanık biri misin?
İçe dönük değilim ama sosyal kodlara uyan biri de değilim. İlk kucak açan olamıyorum, biraz zaman gerekiyor.
 
TRABZON'A OTOSTOP ÇEKEREK GELMİŞ
Çok hanımefendi bir imajın var. Fırlama bir tarafın yok mu hiç?
Bence tamamen avam ve fırlamayım! Çok kalabalık bir aileyiz, en serserisi benim. Gençken hiç param yoktu. Özel ders vererek para kazanan, otostop çekerek seyahat eden, sokaklarda takılan bir kızdım. Hâlâ da çok açığım böyle şeylere... Eylem yapmayı, bağırmayı seviyorum. Sokağı seviyorum. Tanıdığım esnafla kapıda oturuyorum. Elime bir top geçerse oynuyorum. Hiç durmadan yürüyorum, koşuyorum. Bir gün Hisar’da koşarken denize atladım. Bebek’e yakın bir yerden iki adam çıkardı beni. Meğer çok fazla akıntı varmış, atlarken “Nereden çıkarım” diye düşünmek gerekiyormuş! (Gülüyor.) Hâlâ ara sıra otostop çekiyorum. En son Bal filmini çekerken otostopla Trabzon’a gittim.
 
 Ünlü olunca tehlikeli değil mi?
Beyaz Gelincik yayınlanmadan iki gün önce Erol Avcı bir toplantı yaptı. “İlk defa televizyona çıkacak arkadaşlar var, herkes sizi tanıyacak” dedi. “Eyvah” dedim, “Bir daha otostop çekemeyeceğim”! Ertesi gün “Ne olur ne olmaz” diye otostopla Adana’dan İskenderun’a gittim. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem