Karadeniz 4 Çocuğu Yuttu

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Caferiye köyünde, serinlemek için denize giren üçü akraba 10 yaşındaki 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti.Alınan bilgilere göre, Kocaali Caferiye köyü sahilinde saat 15.00 sıralarında denize giren ve akraba oldukları öğrenilen

Karadeniz 4 Çocuğu Yuttu

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Caferiye köyünde, serinlemek için denize giren üçü akraba 10 yaşındaki 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Kocaali Caferiye köyü sahilinde saat 15.00 sıralarında denize giren ve akraba oldukları öğrenilen Oğuzhan Kayran (10), Yusuf Tayfun (10), Hilal Tayfun (10) ile Tahir Tayfun (10) isimli çocuklar, dalgalara kapılarak sürüklendi.

Vatandaşların çabalarına rağmen 4 çocuk, Karadeniz'de kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonrasında Oğuzhan Kayran ile Yusuf Tayfun'un cesetleri denizden çıkarılırken, Hilal ve Tahir Tayfun ise bulunamadı.

Oğlu Oğuzhan Kayhan gözleri önünde boğulan anne Raziye Kayran sinir krizleri geçirdi. İki küçük çocuğun cesedi, Kocaali Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer iki çocuğun cesedinin bulunması için çalışmalar sürerken, yakınları sahilde çaresiz bekleyişlerini sürdürüyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem