Kara: Tek yumruk olursak!

49 Meslek Odası Başkanının katılımıyla TESOB Başkanlar Kurulu toplantısı Ordu’da gerçekleşti. Başkan Metin Kara birlik ve beraberlik mesajı vererek “Yanlış yapan kim olursa bu kurumlarda ömrü uzun olmaz. Güzel insanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.MESL

Kara: Tek yumruk olursak!

49 Meslek Odası Başkanının katılımıyla TESOB Başkanlar Kurulu toplantısı Ordu’da gerçekleşti. Başkan Metin Kara birlik ve beraberlik mesajı vererek “Yanlış yapan kim olursa bu kurumlarda ömrü uzun olmaz. Güzel insanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

MESLEK ODASI BAŞKANLARI ORDU’DA TOPLANDI

Her yıl gerçekleşecek Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Birliği(TESOB) Başkanlar Kurulu toplantısı bu yıl Ordu ilinde gerçekleşti. TESOB’a bağlı 49 meslek odası başkanın katılım gösterdiği toplantı buluşmada odaların ve birliğin sorunları ve çözüm önerileri noktasında görüş alışverişi yapıldı.

tesob-1.jpgBİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ

Ordu TESK Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşan TESOB Başkanı Metin Kara “Esnaf şehri olan Trabzon’da 49 meslek odamızla güzel bir birliktelik sağladı. Sorunlarımızın çözümü noktasında bu birlikteliğin mutlak suretle devam etmesi gerek. Birlik ve beraberlik olmadıktan sonra ne konuşursak konuşalım hepsi havada kalır” şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZE VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Başkan Kara TESOB çatısı altındaki birlikteliğin tek yumruk olarak devam ettiği sürece aşamayacağı bir engel olmayacağını dile getirerek şunları söyledi:  “Bu camiaya hizmet vermenin haklı gurunu yaşıyorum. Bedel ödüyorum, her zamanda ödemeye hazırım. Fakat herkes şunu bilsin ki Metin Kara dahil kim yanlış yaparsa bu çatı altında ömrü uzun olmaz. Önce erdemli ve dürüst olmayı öğreneceğiz.”

tesob-3.jpgESNAFIN SIĞINACAĞI TEK LİMAN TURİZM

Sanayi, tarım ve hayvancılığı ne yazık ki bu şehirde gelişemediğini tek çarenin turizm olduğunu dile getiren TESOB Başkanı Metin Kara “Arap turizmi son yılarda Trabzon ve bölgemize çok önemli katkı sağlıyor, ama biz batılı ve yerli turistlerin de gelmesini sağlamalıyız. Bu arada Arap turizmi noktasında eksiklerimizi gördük, hatalardan ders çıkarmalıyız. Esnafımız ahiliğin gereği nereli olursa olsun, hangi dil ve dinden olursa olsun müşteri memnuniyeti için elinden geleni yapmalı” dedi.

KTÜ VE AVRASYA BİZİM ONURUMUZ GURURUMUZ

55 bin öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü KTÜ ile bu yıl 3 bin 500’ü bulan sayısı ile atılım yapan Avrasya Üniversitesinin Trabzon’un haklı gururu olduğunu belirten Kara “Bu şehre gelen her öğrencimizi bizim misafirimiz değil ev sahimizdir. Bütün kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var. Trabzon esnafı her zaman öğrenci ve öğretim üyelerimizin yanında olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem