Kandil'e bomba yağdı

Kuzey Irak'taki bölgesel Kürt yönetimi Peşmerge Bakanlığı sözcüsü Cebbar el Yaver NTV'ye yaptığı özel açıklamada Kortek, Gelibadran, Şehit Harun ve Pirdeşal bölgeleriyle Kaletokan PKK kampını halen bombalandığını belirtti. Yaver, operasyonun 22.45'te başl

Kandil'e bomba yağdı
Kuzey Irak'taki bölgesel Kürt yönetimi Peşmerge Bakanlığı sözcüsü Cebbar el Yaver NTV'ye yaptığı özel açıklamada Kortek, Gelibadran, Şehit Harun ve Pirdeşal bölgeleriyle Kaletokan PKK kampını halen bombalandığını belirtti.

Yaver, operasyonun 22.45'te başladığını ve operasyonun halen devam ettiğini belirtti. Cebbar, gece karanlığından dolayı bölgeye ulaşılamadığını, gündüz saatlerinde bölgeden daha sağlıklı bilgiler edinileceğini bildirdi.

Kandil dağına en yakın yerleşim birimi olan Çoman'ın kaymakamı Abdülvahid Gani de 16 Türk jetinin Kandil dağını bombaladığını, bölgede sivil yerleşim olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem