Kamyonetle Kardeşini Ezdi

İstasyon Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana gelen kazada, kamyoneti ile evine gelen Ökkeş S. aracını evin bahçesine park ederek dinlenmeye çekildi.Bu sırada babasından izin almadan kamyoneti çalıştıran Mustafa S, (13), geri manevra yapmak isterken bahçed

Kamyonetle Kardeşini Ezdi

İstasyon Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana gelen kazada, kamyoneti ile evine gelen Ökkeş S. aracını evin bahçesine park ederek dinlenmeye çekildi.

Bu sırada babasından izin almadan kamyoneti çalıştıran Mustafa S, (13), geri manevra yapmak isterken bahçede oyun oynayan kız kardeşi Cansunur S'ye (3) çarparak ezdi. Cansunur S, olay yerinde hayatını kaybetti.

İşlemlerin ardından oğlu ile birlikte ifadelerine başvurulmak üzere adliyeye sevk edilen baba Ökkeş S, “4 kızım 1 erkek çocuğum vardı. Kader böyle imiş demek ki. Oğlum Mustafa ilk kez habersiz bir şekilde anahtarı benden aldı, onda da başımıza bu olay geldi. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Anne babalar biraz daha dikkatli olsunlar' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem