Kamyon Devrildi 29 Yaralı

Aksaray'da düğün konvoyunda giden bir kamyonun devrilmesi sonucu kasasında bulunan 29 kişi yaralandı.Merkeze bağlı Çal köyünden Güzelyurt'a bağlı Gaziemir köyüne hareket eden düğün konvoyunda bulunan Ferzade Bağlan yönetimindeki kamyon, Çal köyü çıkışında

Kamyon Devrildi 29 Yaralı

Aksaray'da düğün konvoyunda giden bir kamyonun devrilmesi sonucu kasasında bulunan 29 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Çal köyünden Güzelyurt'a bağlı Gaziemir köyüne hareket eden düğün konvoyunda bulunan Ferzade Bağlan yönetimindeki kamyon, Çal köyü çıkışında yoldan çıkarak devrildi.

Kazada kamyonun kasasında bulunan Emrah Kara, Çınar Bilgin, Özgür, Erbil ve Gökhan Çil, Hasan Cağıl, Emre Ağ, Burcu, Yılmaz, Erbay, Gülcan ve Selim Bağlan, Yaşar Çiftçereli, İlkay Say, Muhammet Koyuncu, Selem Kara, Erol, Sergen, Deniz, Sezer (13), Sezer (19), Murat, Sedat ve Hakan Boz, Gazi, Tolga ve Turgay Koca, Adem Çal ile sürücü Ferzade Bağlan, yaralandı.

Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Tugay Koca, ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem