Kadır İnanır'dan Sert Çıkış

Ekranların unutulmayan dizilerinden 'Marziye'nin başrol oyuncusu Kadir İnanır'la yapımcısı Osman Yağmurdereli dostluklarını bitirdiler.

Kadır İnanır'dan Sert Çıkış

Ekranların unutulmayan dizilerinden 'Marziye'nin başrol oyuncusu Kadir İnanır'la yapımcısı Osman Yağmurdereli dostluklarını bitirdiler. Geçtiğimiz yıl Yağmurdereli'nin verdiği bir röportajdaki sözleri üzerine alan İnanır, ünlü yapımcıya çok içerledi. Bir mekanda karşılaşan İnanır, Yağmurdereli'ye , 'Sen benim mesleğim ve kariyerimle ilgili neden konuşuyorsun?' diyerek sert çıktı.


İnanır önceki gün verdiği röportajda ise 'Osman balık tutuyordu, elinden tuttum yapımcı yaptım. Ama o nankör çıktı.Onun artık 'Kadir Abi'si yok!' diyerek öfkesini dile getirdi. İnanır'a yanıt veren Yağmurdereli ise 'Ben ömrümde balık tutmadım Olta bilmem, balık yemeyi de sevmem. Kadir İnanır'a 'Marziye' dizisini yaptığım zaman beni yere göğe sığdıramıyordu, hediyeler getiriyordu. Şimdi ne değişti anlayamıyorum' diye konuştu.

Dostluk neden bitti

Kadir İnanır'la Osman Yağmurdereli'nin arasını açan olay Yağmurdereli'nin verdiği bir röportajı oldu. 'Eski ünlü sanatçılar artık bitti' şeklindeki röportaj Kadir İnanır'ı çileden çıkardı. Yağmurdereli, bazı ünlü starların dizilerinin neden tutmadığına yanıt verirken, 'Bunlar her projede oynuyorlar. Yüzlerini eskitiyorlar, maddi nedenlerle her şeye dalıyorlar' dedi. O ara dizisi yayından kalkan Kadir İnanır bunu üzerine alınca dostluk bitti.

gecce.com

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler