Kadınlara Karşı Çok Dikkatliyim

Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, kendisine yönelik kadın tuzağıyla ilgili "Kadınlarla ilgili dikkatliyim" dedi.Geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik 3 kişilik timin de suikast girişiminde bulunmak üzereyken yakalandığını söyleyen Aksu, bu kişilerin ü

Kadınlara Karşı Çok Dikkatliyim

Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, kendisine yönelik kadın tuzağıyla ilgili "Kadınlarla ilgili dikkatliyim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik 3 kişilik timin de suikast girişiminde bulunmak üzereyken yakalandığını söyleyen Aksu, bu kişilerin üzerinde bürosunun krokisinin çıktığını belirterek, "Sadece bu değil. Mektuplarla tehditler alıyorum. Diyarbakır'daki anamı, Ankara'daki ailemi kaçırmaya kalktılar. Çeteler iftira atıyor" dedi.

Kasım Zengin'in yönettiği Sauna Çetesi'nin, iki kadınla kameralı tuzak planı hazırladığı Aksu, 2005 yılında gerçekleşen olayın Zengin'in işleri için kullandığı Serdar Yük ile yaptığı telefon konuşmalarının ardından ortaya çıktığını söyledi.

2 yıl önceki olayın Bakanlar Kurulu listesinin açıklanacağı şu günlerde yeniden gündeme getirildiğini belirten Aksu, "Benle uğraşıyorlar, uğraşacaklar. Çoğu şimdi içerde. İftira atıyorlar. Bunun sırası mı?" dedi.

Aksu, bunun kanunsuz grupların ilk saldırısı olmadığını kaydederek, "Yeniden araştırmaya başladık. Kasım Zengin ve kullandığı Serdar denen adam kalaşnikoflarla yakalanmıştı. Bu olaya ilişkin kayıtlarda da bana otele kadın gönderme planı yaptıkları ortaya çıkmıştı" açıklamasını yaptı.

"YENGEYİ UYUTTUK"
Kendisine yönelik kadın tuzağını hazırlayan Serdar Yük'ün iki kadınla birlikte karısına yakalandığını anlatan Aksu, "Serdar, iki kadınla otururken odaya karısı giriyor. Bunun üzerine Kasım Zengin'i arıyor ve karısını arayarak bunun bir iş görüşmesi olduğunu söylemesini istiyor. 'Karımı ikna et' diyor. Kasım Zengin de, Serdar'ın karısını arıyor ve 'Yenge onlar özel görevli. İçişleri Bakanı ile ilgili çekimler yapacağız' diyor. Ardından da Serdar'ı arayarak 'Yengeyi uyuttuk' diyor. Bu kayıtlar zabıtlara da girdi" dedi.

 Telefon konuşmalarında "İki kadının otelde görevleri var" denildiğini belirten Aksu, "Üstelik Abdülkadir Aksu'ya göndereceğiz derler. Biz de bu kayıtların ardından olayın üzerine gittik. Şimdi çoğu hapiste" diye konuştu.

 Aksu, 2005 yılında yaşanan bu olaydan bir hayli rahatsız olduğunu belirtirken, "Kadınlar konusunda dikkatli misiniz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:

 "Bu kadar yıl İçişleri Bakanlığı yaptım. Her k o n u d a dikkatliyim. Kadınlar konusunda da dikkatliyim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem