Kaçırılan gemi serbest bırakıldı

Hintli yetkililer, içinde 18 Hintli denizcinin bulunduğu kargo gemisinin, fidye karşılığı serbest bırakıldığını açıkladı. Yetkililer, mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti, ancak ne kadar fidye ödendiğine ilişkin ayrıntı vermedi. Geminin kap

Kaçırılan gemi serbest bırakıldı
Hintli yetkililer, içinde 18 Hintli denizcinin bulunduğu kargo gemisinin, fidye karşılığı serbest bırakıldığını açıkladı.

Yetkililer, mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti, ancak ne kadar fidye ödendiğine ilişkin ayrıntı vermedi.

Geminin kaptanı Prabhat Goel'in eşi Seema Goel, Hindistan haber ajansına, geminin 4 ya da 5 gün içinde Mumbai'de olmasının beklendiğini söyledi.

Somalili korsanlar, bir Japon şirketine ait, Panama bandıralı ve içinde 23 kişilik mürettebatı olan 20 bin tonluk bir kargo gemisini de kaçırmıştı.

Bu arada Somalili korsanlar 2 Türk gemisini de kaçırmış bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler