Kaçan ineği vurarak durdurdular

Yem verilmesi, kement atılması, sopalarla arkasından koşturulmasına rağmen sakinleşmeyen dana, minibüsle yanına yaklaşan Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu iğneyle defalarca ateş etmesiyle etkisiz hale getirilip

Kaçan ineği vurarak durdurdular

Yem verilmesi, kement atılması, sopalarla arkasından koşturulmasına rağmen sakinleşmeyen dana, minibüsle yanına yaklaşan Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu iğneyle defalarca ateş etmesiyle etkisiz hale getirilip kesildi.

Bugün sabah saatlerinde, sahibinin Maliyeciler Sitesi'ndeki kesim alanına götürdüğü yaklaşık 300 kiloluk dana, ürküp ipini kopararak kaçtı. Sokak aralarında ve boş arazide uzun süre peşinden koşturulan dananın sakinleşmesi için vatandaşlar, çeşitli yollara başvurdu. Yem verilen, kementle yakalanmaya çalışılan, sopayla vurularak korkutulmak istenen dana, denenen tüm yollara rağmen kaçmayı başardı. Dananın, yakalanmasında başarılı olunamayınca, Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verilerek yardım istendi. Çevresindekilere heyecanlı dakikalar yaşatan, kendisini yakalamaya çalışan bir kişinin de elinden hafif yaralanmasına neden olan dananın, uyuşturucu iğneyle sakinleştirilmesine karar verildi.

Ekipteki görevliler, minibüsle yanına yaklaştığı ve önünü kestiği danaya, oturdukları ön koltuktan açık olan camdan tabancayla ateş etti. Defalarca uyuşturucu iğneyle vurulan dana, ilacın etkisini göstermesiyle bir süre sonra sakinleşti. Kaçamayacağını anlayan dananın dalgınlığından faydalanan vatandaşlar da üzerine çullanıp etkisiz hale getirdi. Korku dolu dakikalar yaşatan dana, yakalandığı yerde kesilerek, kurban edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem