Kaçak altınlar krikodan çıktı!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahasına Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu Z.T.’nin yaptığı Türk plakalı otobüs, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince

Kaçak altınlar krikodan çıktı!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahasına Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu Z.T.’nin yaptığı Türk plakalı otobüs, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince şüpheli olarak değerlendirilerek X-RAY taramasına sevk edildi.

Tarama sonrası yapılan aramada, otobüsün bagajında bulunan krikonun içerisinde yaklaşık 40 bin TL değerinde 1 adet 868 gram ağırlığında külçe altın ele geçirildi.

Operasyon ile ilgili olarak, Z.T.'nin, hakkında hazırlanan tahkikat evrakları Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem