Kablo hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

Cami inşaatına hırsızlık amaçlı giren kişiler yakalandı.

Kablo hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

İstanbul Havalimanı'nda yapımı süren cami inşaatına hırsızlık için gelen şüpheliler kıskıvrak yakalandı.

Olay sabaha karşı İstanbul Havalimanı girişinde yapımı süren  cami inşaatı sahasında meydana geldi. Minibüsle cami inşaatına gelen 10 hırsız kablo çalmak istedi. İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri hırsızları fark etti. Yakalanacaklarını anlayan 10 hırsız geldikleri minibüse binerek kaçmaya başladı. Hırsızları yakalamak için uzun süre kovalayan polis ekiplerine jandarma ekipleri de destek verdi. Şüphelilerin bulunduğu aracın lastikleri patlatılırken, şüpheliler önünde seyreden polis otosuna arkadan çarparak durdu.

Olay yerine ambulans da sevk edildi. Minibüsteki şüphelilerden 7'si yakalandı, 3'ü ise kaçmayı başardı. Emniyette işlemleri süren şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. Kaçan 3 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

Kablo hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

Kablo hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem