Jandarma Karakolunda İntihar

Gözaltındaki çiftçinin, kendisini tişörtüyle asarak intihar ettiği iddia edildi.Antalya'nın Kaş ilçesinde kız kaçırmak, alıkoymak ve cinsel istismar suçlamasıyla gözaltında tutulan 22 yaşındaki çiftçinin, nezaretin yanındaki tuvalet borusuna kendisini tiş

Jandarma Karakolunda  İntihar


Gözaltındaki çiftçinin, kendisini tişörtüyle asarak intihar ettiği iddia edildi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde kız kaçırmak, alıkoymak ve cinsel istismar suçlamasıyla gözaltında tutulan 22 yaşındaki çiftçinin, nezaretin yanındaki tuvalet borusuna kendisini tişörtüyle asarak intihar ettiği bildirildi.

Kısa süre önce askerden gelen ve ailesiyle birlikte Kaş'ın Karadağ köyünde çiftçilik yapan Mehmet Solakoğlu, sevdiği, evlenmek amacıyla birçok kez de ailesiyle birlikte istemeye gittiği iddia edilen Divril köyündeki H.S'yi (19), kaçırdı.

Yaklaşık 3 gün Gömbe yaylasında gizlendikleri öne sürülen ve kızın ailesinin baskısı sonucu Gömbe Jandarma Karakoluna giderek, H.S. ile teslim olduğu öğrenilen Mehmet Solakoğlu hakkında, H.S'nin kaçırma, alıkoyma ve cinsel istismar suçlamalarıyla şikayetçi olduğu öne sürüldü. Gözaltına alınan ve nezarete konulan Mehmet Solakoğlu'nun, yaklaşık 2 saat sonra askerler tarafından nezaretin yanındaki tuvaletin borusunda asılı olarak bulunduğu belirlendi. Tişörtüyle kendini asarak intihar ettiği öne sürülen gencin cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna getirildi. Yapılan otopside, ölen Solakoğlu'nun boynunda asılmaya bağlı olarak izler bulunduğu belirlenirken, vücudunda ise başka ize rastlanmadığı öğrenildi.

Otopside alınan kan ve doku örneklerinin ise ayrıntılı olarak Adli Tıp Kurumunca inceleneceği bildirildi.

Jandarma karakolunda meydana gelen intihar olayı ile ilgili Kaş Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bu arada, Mehmet Solakoğlu'nun ailesi intiharı şüpheli gördüklerini söylediler.

Solakoğlu'nun cenazesi morgdan alındıktan sonra Kaş'ın Karadağ köyüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem