Jackson evini kimlere teslim etmiş?

Özel yaşantısı, müzik kariyeri ve ilginç hayat tarzı ile vefatından sonra dahi gündemden düşmeyen pop müziğin kralı Michael Jackson, şimdilerde ilginç bir detay ile gündemde. Michael Jackson, meraklı gözlerden sır gibi sakladığı evinin yatak odasını Türk

Jackson evini kimlere teslim etmiş?
Özel yaşantısı, müzik kariyeri ve ilginç hayat tarzı ile vefatından sonra dahi gündemden düşmeyen pop müziğin kralı Michael Jackson, şimdilerde ilginç bir detay ile gündemde.
 
Michael Jackson, meraklı gözlerden sır gibi sakladığı evinin yatak odasını Türk bir mobilya firmasına yaptırmış. Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, evinin sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da Asortie Mobilya’ya teslim etmiş. Altın varaklı, oymalı ve el işçiliği ile uzun uğraşlar sonucu yapılan klasik mobilya tarzını seven Michael Jackson, yatak odasında rahat olduğu kadar gösterişli tasarımları tercih etmiş.
 
Asortie Mobilya’nın 5 ayda hazırladığı mobilyaların her biri tamamen el yapımı ve özel altın varak kaplamalı. Koltuklarında ise yüzde yüz natürel deri kullanılmış. Beyaz tonların hakim olduğu oda genişliği ile de oldukça ferah bir hava veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler