İzmir'de damat vahşeti

İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı eşine ulaşmak için kapısını çaldığı kayınpederinden olumsuz yanıt alınca kayınpederini darp ederek öldürdü, kayınvalidesini bıçakla ağır yaraladı. Şahıs, baldızının dört yaşındaki kızını yanına

İzmir'de damat vahşeti

İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı eşine ulaşmak için kapısını çaldığı kayınpederinden olumsuz yanıt alınca kayınpederini darp ederek öldürdü, kayınvalidesini bıçakla ağır yaraladı. Şahıs, baldızının dört yaşındaki kızını yanına alarak kaçtı.

Olay dün akşam saat 17.30 sıralarında Gültepe semti 2697 Sokak 31 numarada yaşandı. Bir süre önce eşi Aylin Elitaş'ın kendisini terk etmesiyle Urla'da tek başına yaşamaya başlayan Mehmet Elitaş, eşiyle görüşmek için kayınpederi Battal Ayberk'in evine geldi.

Eşiyle barışmak istediğini belirten Elitaş, olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Elitaş, eline aldığı sert bir cisimle Battal Ayberk'e vurmaya başladı. Talihsiz adam, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi. Elitaş daha sonra, eşinden boşandığı halde birlikte yaşayan kayınvalidesi Ayten Gezer'e saldırarak bıçakladı. Eitaş, baldızının 4 yaşındaki kızı Merve Katı'yı da yanına alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından çevre sakinleri durumu 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ayten Gezer'in durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, zanlı Elitaş'ın gidebileceği tüm adreslere baskınlar düzenledi. Zanlının ve küçük kızın bulunması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Yaşanan olayda kızının kaçırıldığını, babasının öldürüldüğünü, annesinin ise ağır yaralı olduğunu öğrenen Arzu Aybek ise, "Yavrumu bulun, sonra da o caniye en ağır cezayı verin" diyerek gözyaşı döktü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem