İstinat duvarı çöktü - O anlar kamerada

Kayaşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü.

İstinat duvarı çöktü - O anlar kamerada

İstanbul Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi. Çöken duvarın altında bir kişinin cesedine ulaşılırken 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Kayabaşı Mahallesinde bulunan bir binanın istinat duvarı büyük bir gürültü ile çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.

Çöken duvarın altında bir kişinin cesedine ulaşıldı. 1 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

Toprak altında bir aracın olduğu görüldü.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,  "Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesindeki Bahçeşehir sitesi istinat duvarında saat 17.45'te göçük meydana gelmiştir.  Olay yerinde ekiplerimizin arama kurtarma çalışmaları başlamıştır. Göçük altındaki 1 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. Ekiplerimizin arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir" dedi.

DUVARIN ÇÖKME ANI KAMERADA

Öte yandan çökme anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Duvarın çökme anı sitenin güvenlik kameralarına saniya saniye yansıdı. Görüntülerde,  Yoldan önce bir kaç araç geçiyor, son olarak bir otomobil yolda ilerlerken duvar üzerine çöküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler