İşte Sağlık Bakanlığı alımları tarihleri! Personel alımı başvuru tarihleri neler?

Sağlık Bakanlığı 85 bin İşçi Alımı ve Personel alımı açıklamasından sonra başvuruda bulunmak isteyenler, tarih ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

İşte Sağlık Bakanlığı alımları tarihleri! Personel alımı başvuru tarihleri neler?

 Geçtiğimiz günlerde ise 85 bin personel alımı kapsamında ilk olarak 42 bin 500 kişi alacağını duyuran Sağlık Bakanlığı, başvuru kılavuzları İŞKUR’a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listelerin ise ÖSYM’ye gönderildiğini açıklamıştı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı alımları tarihleri!

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği giderebilmek için Türkiye geneli Sürekli İşçi alımı yapacak. Bunun için açıklmayı Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca yaptı.Sağlık Bakanı Koca, 27 bin sözleşmeli hekimin en geç 15 Ocak'a kadar açıktan atamasının yapılacağını bildirdi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı alımları tarihleri! 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
- T.C. vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

-18 yaşından büyük olmak gibi genel şartların devam etmesi bekleniyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu henüz başlamadı. Başvuru kılavuzu Türkiye İş Kurumuna (İŞKUR), tercih kılavuzu ÖSYM’ye gönderildi. başvuruların önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar şifre ve T.C. kimlik numaralarıyla başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvurular ise hünüz başlamadı. Türkiye İş Kurumuna (İŞKUR), tercih kılavuzu ÖSYM’ye gönderildi. başvuruların önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem