İşte Hırsızlık Anı

Samsun Devlet Hastanesi acil servisinde doktorun laptop bilgisayarını çalan hırsız, saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.Samsun Devlet Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Yüksel Kaş, bir hastaya müdahale etmek için acil servisten çağrıldı. Ap

İşte Hırsızlık Anı

Samsun Devlet Hastanesi acil servisinde doktorun laptop bilgisayarını çalan hırsız, saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.

Samsun Devlet Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Yüksel Kaş, bir hastaya müdahale etmek için acil servisten çağrıldı. Apar topar acil servise giden Dr. Yüksel Kaş, hastaya müdahale ederken bir ara elindeki laptop bilgisayarı çantasıyla bankonun üzerine bıraktı. Kimliği belirsiz bir hırsız, acil servisteki banko üzerindeki laptop bilgisayarı fark etti ve hastane personelinin hasta ile ilgilendiği bir sırada, 2 bin 500 YTL değerindeki bilgisayarı alıp kaçtı. Hırsız, bilgisayarı alırken ve hastane
koridorunda elinde bilgisayar çantasıyla kaçarken saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı. Bilgisayarın çalındığını fark eden Dr. Yüksel Kaş, durumu polise bildirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Dr. Yüksel Kaş, bir hastanın hayatını kurtarmak isterken başına böyle bir olayın gelmesine üzüldüğünü söyledi. Laptopuyla her ay doktorlara eğitim verdiğini belirten Dr. Kaş, eğitimle ilgili dokümanların bilgisayarında bulunduğunu ve bu dokümanların kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.
Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızın kimlik tespitine çalışırken, hırsızın tanıyanların veya yerini bilenlerin polise ihbarda bulunmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem