İşte çatı adayın mal varlığı!

CHP ve MHP dahil 5 siyasi partinin ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na adaylık belgeleriyle beraber bildirimini de sundu.İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait olmak üzere, miras v

İşte çatı adayın mal varlığı!

CHP ve MHP dahil 5 siyasi partinin ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na adaylık belgeleriyle beraber bildirimini de sundu.

İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait olmak üzere, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 adet daire, 1 adet 2006 model Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında toplam 240.427 TL ve 3.596.304 ABD doları olduğu belirtildi.

İhsanoğlu'nun ayrıca 2011 yılında, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsaları ve üzerindeki binaları Bozok Üniversitesi'ne bağışladığı belirtildi.

İhsanoğlu daha önce kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 yılı başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem