İstanbul'da Tekne Battı: 4 Kayıp

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığından alınan ilk bilgilere göre, komutanlığa, Kınalıada açıklarında, niteliği ve içerisinde kaç kişinin olduğu öğrenilemeyen bir teknenin battığı ihbarı yapıldı. Batan tekneden bir kişinin kurtulduğu ve i

İstanbul'da Tekne Battı: 4 Kayıp

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığından alınan ilk bilgilere göre, komutanlığa, Kınalıada açıklarında, niteliği ve içerisinde kaç kişinin olduğu öğrenilemeyen bir teknenin battığı ihbarı yapıldı.

 

Batan tekneden bir kişinin kurtulduğu ve ihbarında bu kişiden geldiği öğrenildi. Komutanlık tarafından olay bölgesine bir helikopter ile 2 sahil güvenlik botunun gönderileceği ve arama çalışmalarının başlatılacağı kaydedildi.

 

KAYBOLAN 4 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Marmara Denizi'nin Kınalıada açıklarında batan teknede kaybolan 4 kişinin kimlikleri belirlendi.

Kınalıada'ya yaklaşık 300 metre kala alabora olan teknenin batması sonucu kaybolan kişilerin Cihan Şahin (27), Yücel Yazgan (28), Şerafettin Yakar (27) ve Tolga Baştepe (20) olduğu belirtildi.

 

Batan tekneden kendi imkanlarıyla kurtulan ve Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan Abdülkadir Himmet ile Şahin, Yazgan ve Yakar'ın Maltepe'de bir düğüne katıldıkları, gece saatlerinde Kınalıada'ya geçmek üzere motor bulamadıkları için adadaki arkadaşları olan Tolga Baştepe'yi çağırdıkları öğrenildi.

 

Arkadaşlarını alan Baştepe'nin, Maltepe sahilinden dönüşte Kınalıada'ya yaklaşık 300 metre mesafede teknesinin alabora olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem