İstanbul'da büyük operasyon! 2 Bin polis...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Başakşehir’de geniş çaplı asayiş uygulaması yaptı. Polis helikopterinin desteğinde yapılan uygulamaya yaklaşık 2 bin polis katıldı.Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir ve Güvercintepe semtlerde akşam saatlerinde gerçekl

İstanbul'da büyük operasyon! 2 Bin polis...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Başakşehir’de geniş çaplı asayiş uygulaması yaptı. Polis helikopterinin desteğinde yapılan uygulamaya yaklaşık 2 bin polis katıldı.

Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir ve Güvercintepe semtlerde akşam saatlerinde gerçekleştirilen uygulamaya organize, narkotik, terör, asayiş, ilçe emniyet, motorize polis timleri ile çevik kuvvet ekiplerinden yaklaşık 2 bin polis katıldı. Hava destekli operasyonda, uygulama kapsamında semtin işlek alanlarında giriş çıkışlarını kontrol altına alan ekipler, yol üzerinde ve bazı iş yerlerinde GBT sorgulaması ve üst araması yaptı. Polis, semt dahilindeki kıraathaneler, oyun salonları, atölyeler ve önceden belirlenen adresler ile şüpheli araçlarda da detaylı aramalar yaptı.

Öte yandan bazı vatandaşların arama esnasında polise tepki göstermesiyle kısa süre gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin Altınşehir’deki asayiş uygulaması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem