İstanbul'da Aguilera rüzgarı

Özel jetle Türkiye'ye gelen seksi yıldıza 20 koruma ve 2 motosikletli polisin yanı sıra 4 tane zırhlı Cherokee cip eşlik etti. 30 bavulla gelen Aguilera, Çırağan Sarayı'nda kalacak. Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Christina için olağanüstü güvenlik tedbi

İstanbul'da Aguilera rüzgarı

Özel jetle Türkiye'ye gelen seksi yıldıza 20 koruma ve 2 motosikletli polisin yanı sıra 4 tane zırhlı Cherokee cip eşlik etti. 30 bavulla gelen Aguilera, Çırağan Sarayı'nda kalacak.

Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Christina için olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı.
Özel bir jetle geldiği havaalanının VIP salonunda ağırlanan şarkıcı, bir kısmı ABD'li olmak üzere toplam 20 kişi tarafından korundu.

Emniyet şeridinden Çırağan'a

Özel dizayn GMC marka bir araçla alandan ayrılan Christina'ya iki motosikletli şahin eskortluk yaptı. Sanatçıya 5 Range Rover ve bir Chevrolet cipe binen korumaları eşlik etti. Bavulları Mercedes kamyonetle taşındı. Şarkıcı, özel izinle emniyet şeridini kullanarak trafiğe takılmadan Çırağan Sarayı'na gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem