İstanbul'da 2 basınçlı bomba!

Sultanbeyli'de Akgül Caddesi'ndeki mezarlık yanındaki boş arsada oyun oynayan çocuklar, poşetler içindeki molotofkokteylerini fark etti. Çocuklardan birinin durumu babasına bildirmesi üzerine olay yerine polis çağrıldı. Bir süre sonra gelen polis ekipleri

İstanbul'da 2 basınçlı bomba!

Sultanbeyli'de Akgül Caddesi'ndeki mezarlık yanındaki boş arsada oyun oynayan çocuklar, poşetler içindeki molotofkokteylerini fark etti. Çocuklardan birinin durumu babasına bildirmesi üzerine olay yerine polis çağrıldı.

Bir süre sonra gelen polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapattı. Bomba uzmanı ekipleri ise yaptıkları inceleme sonucu poşetlerde 20'ye yakın motolofkokteylinin yanı sıra fitilli, basınç ve parça tesirli 2 bomba olduğunu belirledi.

Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı polis, bombaları etkisiz hale getirdi. İncelemenin ardından bombalar ile molotofkokteyleri emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis, bombaların bulunduğu alanı gören kameraları da incelemeye aldı. Polise ihbarı yapan kişi, çocukların büyük tehlike atlattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem