İstanbul Yağmura Hasret

İstanbul genelinde önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredeceği bildirildi.İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul için önümüzdeki hafta so

İstanbul Yağmura Hasret

İstanbul genelinde önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul için önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Hafta içi sıcaklıklar ise mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredecek.

Buna göre, İstanbul için hava sıcaklığı hafta genelinde 31-32 derece civarında olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 28 dereceyle Çatalca'da yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem