İsrail'den Türkiye'ye çağrı
İsrail muhalefetinin lideri, Kadima partisi lideri Tzipi Livni, "Türkiye'nin dünyanın hangi tarafında olduğuna karar vermesi gerektiğini" bildirdi.Livni, İsrail'e resmi bir ziyarette bulunan İtalya Meclis Başkanı Gianfranco Fini ile görüşmesi sırasında ya
Yayınlanma:
İsrail muhalefetinin lideri, Kadima partisi lideri Tzipi Livni, "Türkiye'nin dünyanın hangi tarafında olduğuna karar vermesi gerektiğini" bildirdi.
Livni, İsrail'e resmi bir ziyarette bulunan İtalya Meclis Başkanı Gianfranco Fini ile görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, "bir süredir Türkiye'nin bölgede son derece sorunlu bir rol oynadığı" iddiasında bulundu.
Livni "Türkiye, hangi tarafta olduğuna karar vermek zorundadır. Terörizme karşı dünyaca sürdürülen savaşı bahçe duvarının üzerine oturup seyretmenin Türkiye'yi güçlendireceğini düşünmek ciddi bir hatadır; özellikle de bu bir NATO ülkesiyse" diye konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

