İsrail'den ihanet telefonu

İHH Kriz Masası yetkilileri, İsrail'den gelen telefonlardan, İngilizce olarak küfürler edildiğini ve "Gördünüz mü, nasıl da öldürdük adamlarınızı" sözlerini kullandıklarını belirttiler.İsrail'in Hayfa kentinden arandığı saptanan "+972 524 276 ..." numaras

İsrail'den ihanet telefonu

İHH Kriz Masası yetkilileri, İsrail'den gelen telefonlardan, İngilizce olarak küfürler edildiğini ve "Gördünüz mü, nasıl da öldürdük adamlarınızı" sözlerini kullandıklarını belirttiler.

İsrail'in Hayfa kentinden arandığı saptanan "+972 524 276 ..." numarasının geri arandığında benzer şekilde küfür ve hakaretler edildiği öğrenildi.

Öte yandan İHH Kriz Masası yetkilileri telefon numarası için gerekli hukuki işlemlere başladı ve gelişmeler takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler