İsrail'den gece yarısı geri adım

Reuters haber ajansı, İsrail hükümetinin Gazze'ye yardım götüren gemiden gözaltına alınanların serbest bırakma kararı aldığını duyurdu. İsrailli bakanların, Gazze'ye yardım götüren gemilerde gözaltına alına kişilerin serbest bırakılması konusunda anlaştığ

İsrail'den gece yarısı geri adım

Reuters haber ajansı, İsrail hükümetinin Gazze'ye yardım götüren gemiden gözaltına alınanların serbest bırakma kararı aldığını duyurdu.

 

İsrailli bakanların, Gazze'ye yardım götüren gemilerde gözaltına alına kişilerin serbest bırakılması konusunda anlaştığı bildirildi.

 

İsrail Hükümeti Mavi Marmara gemisinin de bulunduğu konvoya düzenlediği saldırada gözaltına aldığı aralarında 368 Türk vatandaşının da bulunduğu 610 kişiyi serbest bırakma kararı aldı.  Kararı İsrail Başbakanlık sözcüsü açıkladı. İsrail' in bu kararı diplomatik kulislerde bir yumuşama olarak nitelendirilirken sınırdışı edilerek serbest bırakılacak kişilerin ne zaman sınırdışı edileceği açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem