İsrail'den bir saldırı daha! Gazze'de bir okulu bombaladı

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarında sivilleri hedef almaya devam ediyor. Hava operasyonlarını kısmi olarak karaya taşıyan İsrail ordusu, yerlerinden edilmiş sivillerin sığındığı Usame Bin Zeyd okulunu bombaladı.

İsrail'den bir saldırı daha! Gazze'de bir okulu bombaladı

İsrail, yaralı sivilleri Gazze'den Refah Sınır Kapısı'na taşıyan ambulansları ve okulları hedef aldı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda 13 kişinin öldüğünü, 26 kişinin yaralandığını duyurdu.

İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı bir okulu bombaladığı, saldırıda ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

Gazze'deki Hamas hükümeti, İsrail'in bölgenin en büyük hastanesi olan El Şifa hastanesi yakınında bir ambulans konvoyunu vurduğunu açıkladı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda 13 kişinin öldüğünü, 26 kişinin yaralandığını duyurdu.

İsrail'den bir saldırı daha! Gazze'de bir okulu bombaladı Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Gazze'den güneydeki Refah Sınır Kapısı'na doğru giden ve ağır yaralı insanları taşıyan bir ambulans konvoyunu" hedef aldığı belirtildi.

Bombalama sonrası çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem