İsrail: Operasyonun arkasındayız

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Kanada'da bulunan Netanyahu, İsrailli diplomat ve güvenlik yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmesinde orduya "tam destek" verdiğini söyledi. İsrail'in düzenlediği operasyon sonucunda en az 10 kişinin öldüğü açıkla

İsrail: Operasyonun arkasındayız

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Kanada'da bulunan Netanyahu, İsrailli diplomat ve güvenlik yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmesinde orduya "tam destek" verdiğini söyledi.

İsrail'in düzenlediği operasyon sonucunda en az 10 kişinin öldüğü açıklanmıştı. Hayatını kaybedenlerin arasında Türklerin de bulunduğu bildiriliyor.

Netanyahu'nun yarın Washington'da biraraya geleceği ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesinde de yardım gemilerine düzenlenen saldırıyı da ele alması bekleniyor.

Netanyahu'nun Sözcüsü Mark Regev de Kanada televizyonuna yaptığı açıklamada, "Dostlarımızla ve müttefiklerimizle oturup karşılıklı anlayış içerisinde meseleleri ele almamız büyük önem taşıyor ve Başkan Obama ile planlanan görüşmeyi yapmak üzere Washington'a gitme planlarımız sürüyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler