İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı

Akdeniz'in ortasında yol alan Mavi Marmara'da umutlarını taşıyan Türk mühendis her şeyden habersiz, 'yarın'dan habersiz bu pozu vermiş.Fotoğraf dün Gazze'ye yol alan yardım konvoyundaki Mavi Marmara gemisinde çekilmiş. Bu 'tarihi' karede Türk mühendis Ekr

İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı

Akdeniz'in ortasında yol alan Mavi Marmara'da umutlarını taşıyan Türk mühendis her şeyden habersiz, 'yarın'dan habersiz bu pozu vermiş.

Fotoğraf dün Gazze'ye yol alan yardım konvoyundaki Mavi Marmara gemisinde çekilmiş. Bu 'tarihi' karede Türk mühendis Ekrem Çetin'le kucağına aldığı 1 yaşındaki oğlu Türker Kaan birbirlerine bakıyor.

Küçük Kaan babasına sanki bir şey anlatmak istiyor. Baba Ekrem ise çocuğuna yarı hüzün, yarı umut dolu bir bakış atıyor.

Yüzlerinde günlerdir yolda olmanın yorgunluğu olsa da, iyiden iyiye gökyüzünü saran bir umut var.

Fotoğraftan saatler sonra olacak baskından habersiz, Akdeniz'in ortasında hafızalara kazınacak bu pozla bir hikaye olup giriyorlar hayatımıza.

Sabahın karanlığında İsrail askerlerinin girdiği gemide bulunan Baba Ekrem ve 1 yaşındaki Kaan'ın akıbeti belirsiz.

Gemide yaklaşık 20 kişinin öldüğü belirtiliyor. Ölenlerden hiçbirinin henüz kimliği belli değil.

Ölüm gemide kol gezerken, belki de bu poz tarihe koca bir cevap olacak. 1 yaşındaki bir çocuğun umut dolu cevabı... Üzerindeki beyaz atleti gibi, bembeyaz bir gelecek için. Barış dolu bir Ortadoğu için...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem