IŞİD’den bombalı saldırı

Suriye’nin Halep şehrine bağlı Azez ilçesinin Sucu Kasabası’nda IŞİD tarafından bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Halep’e bağlı Azez ilçesinin Sucu Kasabası’nda bir minibüs garajının karşısında Irak Şam İslam Devleti (IŞ

IŞİD’den bombalı saldırı
Suriye’nin Halep şehrine bağlı Azez ilçesinin Sucu Kasabası’nda IŞİD tarafından bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
 
Halep’e bağlı Azez ilçesinin Sucu Kasabası’nda bir minibüs garajının karşısında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Patlama sonucu yaralanan 5 kişi ise ambulansla Kilis Hastanesi’ne getirildi. Kilis’e getirilen 5 yaralının da 2’si yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler