İntihar eden genci Trabzon’dan giden annesi buldu

Oğlundan haber alamayan Trabzonlu anne, Sakarya'ya gidince acı gerçekle karşılaştı.

İntihar eden genci Trabzon’dan giden annesi buldu

Sakarya'da ikamet eden Trabzonlu genç annesi tarafından ölü bulundu.

Bir süredir oğlundan haber alamayan ve Trabzon'dan Sakarya'nın Arifiye ilçesine giden anne çilingir yardımıyla girdiği evde oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı.

YERDE HARAKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Arifiye ilçesi Neviye Mahallesi'nde meydana gelen olayda 25 yaşındaki Burhan A., bir süre önce Trabzon’dan Neviye Mahallesine taşındı. Gençten haber alamayan annesi geçtiğimiz gün yaşadığı Trabzon'dan Sakarya'ya oğlunu görmek için geldi. Eve gelip kapıyı çalan anne, açan olmayınca endişelenerek çilingir çağırdı. İçeriye çilingir yardımıyla giren anne oğlu Burhan A.'yı hareketsiz halde yatarken buldu.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine ihbar üzerine 112 ekipleri sevke edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yanında hap kutuları olan gencin öldüğünü tespit etti. Yapılan ilk tespitte Burhan A.'nın birden fazla hapı aynı anda içerek intihar ettiği belirlendi. Acılı anne, oğlunun cenazesini görünce evde sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen savcı ve polis ev ile çevresinde detaylı inceleme yaptı. Burhan A.'nın cansız bedeni yapılan inceleme ardından otopsi için Adli Tıp'a gönderildi. Gencin neden intihar ettiği konusunda henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem